О нама

За  успешна друштва, снажну државу и заштиту виталних националних интереса неопходни су истински политички лидери. Политичко лидерство се не подразумева, на њему се ради и оно се гради. Академија за политичко лидерство (АПОЛО) настала је из потребе да се  подигне квалитет политичког живота у Србији, Црној Гори и Републици Српској.  АПОЛО је окренут како актуелним политичким лидерима, тако и онима који ће то тек бити у временима која су пред нама.

Програм

Програм обуке у оквиру Академије за политичко лидерство одвија се кроз три модула. Сваки од модула садржи по десет  радних јединица које се реализују у три радна дана. Поред десет стандардних јединица, за заинтересоване учеснике предвиђен је и рад у малим групама. Обуке се реализују на Мећавнику у терминима од четвртка до недеље. 

Академија за политичко лидерство

Цена, у коју су, поред саме обуке, укључени радни материјали, смештај у једнокреветним собама на бази три пуна пансиона и коришћење свих садржаја хотела Мећавник (биоскоп, базен, спортска сала, тениски терени) износи 75.000 динара по модулу за сваког учесника. Уплата се врши на текући рачун 330-47001369-32.