НЕ Резолицији Европског парламента

Усправна Србија позива све патриотске политичке актере да одбаце Резуолуцију Европског парламента којом се Србија позива да хитно уведе санкције Русији и то поставља као услов за даљи напредак на путу ка ЕУ, који подразумева предају Косова и Метохије у руке албанских сецесиониста и терориста.

У тексту резолуције наведено је да се “од Србије и Косова очекује потписивање правнообавезујућег споразума о нормализацији односа заснованог на међусобном признању” што је први пут да се узајамно признање помиње у званичном докумету неке ЕУ институције као крајње решење дијалога Београда и Приштине.

Након ове Резолуције Европског парламента, више ни за кога у Србији нема изговора да није знао или му није јасно да је залагање за Србију у Европској унији залагање за Србију без Косова и Метохије и, ускоро ће нам и то бити директно саопштено, одустајање од Републике Српске и препуштање српског народа са друге стране Дрине фантомској НАТО експозитури познатој под кодним именом БиХ.

Дужност сваког српског патриоте, а посебно оних који врше власт и оних који су ангажовани у јавном и политичком животу је да се супротставе монструозним настојањима ЕУ, тог политичког крила НАТО пакта, да нас завади не само са нашим пријатељима и савезницима, већ и са нашим националним интересима и сопственом историјом. Због тога је једини могући одговор и Срба и Србије гласно и јасно НЕ.

Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »