НЕ Резолицији Европског парламента

Усправна Србија позива све патриотске политичке актере да одбаце Резуолуцију Европског парламента којом се Србија позива да хитно уведе санкције Русији и то поставља као услов за даљи напредак на путу ка ЕУ, који подразумева предају Косова и Метохије у руке албанских сецесиониста и терориста.

У тексту резолуције наведено је да се “од Србије и Косова очекује потписивање правнообавезујућег споразума о нормализацији односа заснованог на међусобном признању” што је први пут да се узајамно признање помиње у званичном докумету неке ЕУ институције као крајње решење дијалога Београда и Приштине.

Након ове Резолуције Европског парламента, више ни за кога у Србији нема изговора да није знао или му није јасно да је залагање за Србију у Европској унији залагање за Србију без Косова и Метохије и, ускоро ће нам и то бити директно саопштено, одустајање од Републике Српске и препуштање српског народа са друге стране Дрине фантомској НАТО експозитури познатој под кодним именом БиХ.

Дужност сваког српског патриоте, а посебно оних који врше власт и оних који су ангажовани у јавном и политичком животу је да се супротставе монструозним настојањима ЕУ, тог политичког крила НАТО пакта, да нас завади не само са нашим пријатељима и савезницима, већ и са нашим националним интересима и сопственом историјом. Због тога је једини могући одговор и Срба и Србије гласно и јасно НЕ.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email