Патриотски блок: Европрајд мора бити отказан

Патриотски блок, који чине Српски покрет Двери, Усправна Србија, Равногорски покрет, Нова снага Србије, Пиротска нова снага, Глас народа, Лекари и родитељи за науку и етику, Право на избор и Не дамо ђедовину, захтева моментално отказивање гаранција Владе Србије за одржавање Европрајда 2022. у Београду. Ова срамна манифестација провоцира већинску Србију, вређа јавни морал, крши Устав и законе о јавном окупљању и јавном реду и миру и представља опасност по здравље и безбедност грађана.

Упозоравамо јавност да овде није у питању само геј парадирање српском престоницом седам дана у септембру, већ и намера једне агресивне и тоталитарне идеологије лажних људских права да окупира читаво наше друштво. Њихове праве намере не завршавају се са геј парадом већ иду много даље у правцу легализације хомосексуалних лажних бракова, усвајања деце од стране ових противприродних заједница, промоције хомосексуализма, бисексуализма, промене пола и трансродности малолетним лицима у нашим уџбеницима, вртићима, школама, законима, медијима…. Они планирају да у Србији примене исто оно што у САД и Немачкој већ спремају као законе по којима би деца тек са 14 година одлучивала ког су пола, што наше породице и полне и личне идентитете младих људи води у разне врсте болести и изопачености.

Патриотски блок подржава све народне литије и породичне шетње против организације Европрајда 2022, које ће се ових дана одржати широм Србије у Краљеву, Ваљеву, Чачку, Зајечару…. Посебно позивамо све наше присталице и породичне људе да се одазову на велику народну литију која ће се одржати у недељу, 28. августа на Велику Госпојину у Београду са почетком у 18 часова испред Српске Патријаршије. Време је да се пробуди и устане хришћанска, слободарска и родољубива Србија и спречи да антихришћанске и антипородичне вредности завладају нашим друштвом и државом.

Званичан захтев за отказивањем Европрајда 2022. сутра ће Влади Србије и ресорном Министарству полиције у име Патриотског блока предати представници Српског покрета Двери и Усправне Србије.

Бошко Обрадовић, Српски покрет Двери
Драган Добрашиновић, Усправна Србија
Предраг Богићевић, Равногорски покрет
Никола Маленчић, Нова снага Србије
Братислав Симовић, Не дамо ђедовину
др Борислав Антонијевић, Лекари и родитељи за науку и етику
Иво Струјић, Право на избор
Димитрије Видановић, Пиротска нова снага
Душан Митић, Глас народа
проф. др Ђорђе Чантрак
Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »