Патриотски блок кандидовао Драгана Добрашиновића за премијера будуће Владе Србије

Уколико добије поверење грађана на изборима 3. априла и буде у ситуацији да има своје представнике у будућој Влади Србије, коалиција окупљена у Патриотском блоку, коју предводи лидер Двери Бошко Обрадовић, за премијера Владе кандидоваће Драгана Добрашиновића из Прокупља. Добрашиновић се у невладином сектору бавио борбом против корупције и јавним набавкама, а прошле године формирао покрет Усправна Србија и придружио се коалицији.

Добрашиновић каже да окупљени у Патриотском блоку инсистирају на озбиљним политичким програмима и сматрају да се само тако Србија може претворити у озбиљно, модерно и напредно друштво.

Живимо у земљи која је високо корумпирана и ниско продуктивна. Када погледате програме политичких странака, видећете да у њима нема ничега. Ми смо направили озбиљне програме, принципе и начела по којима ћемо деловати у наредном периоду и то ће бити основа наше политике. Глас за патриотски блок је глас за чисту воду, земљу и ваздух, за здраву храну, разбијање картела и монопола, искорењивање корупције, успостављање независног судства – рекао је између осталог Добрашиновић.

Добрашиновић, који живи у Прокупљу, каже да дели судбину грађана Топличког округа, али и југа Србије за који је неправедно запостављен од свих власти у претходном периоду, најављује да ће Влада коју би предводио посебну пажњу усмерити ка развоју овог краја, али и свих делова Србије који су неразвијени и заборављени од државе.

Поводом предлога да управо он буде кандидат Патриотског блока за премијера, Драган Добрашиновић наглашава да је у питању велико признање за њега и Усправну Србију, као и да Патриотски блок у свом саставу има озбиљне и компетентне људе који могу на изванредан начин обављати премијерске и министарске дужности, попут професорке Тамаре Миленковић Керковић и професора Ђорђа Чантрака.

Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »