Патриотски блок кандидовао Драгана Добрашиновића за премијера будуће Владе Србије

Уколико добије поверење грађана на изборима 3. априла и буде у ситуацији да има своје представнике у будућој Влади Србије, коалиција окупљена у Патриотском блоку, коју предводи лидер Двери Бошко Обрадовић, за премијера Владе кандидоваће Драгана Добрашиновића из Прокупља. Добрашиновић се у невладином сектору бавио борбом против корупције и јавним набавкама, а прошле године формирао покрет Усправна Србија и придружио се коалицији.

Добрашиновић каже да окупљени у Патриотском блоку инсистирају на озбиљним политичким програмима и сматрају да се само тако Србија може претворити у озбиљно, модерно и напредно друштво.

Живимо у земљи која је високо корумпирана и ниско продуктивна. Када погледате програме политичких странака, видећете да у њима нема ничега. Ми смо направили озбиљне програме, принципе и начела по којима ћемо деловати у наредном периоду и то ће бити основа наше политике. Глас за патриотски блок је глас за чисту воду, земљу и ваздух, за здраву храну, разбијање картела и монопола, искорењивање корупције, успостављање независног судства – рекао је између осталог Добрашиновић.

Добрашиновић, који живи у Прокупљу, каже да дели судбину грађана Топличког округа, али и југа Србије за који је неправедно запостављен од свих власти у претходном периоду, најављује да ће Влада коју би предводио посебну пажњу усмерити ка развоју овог краја, али и свих делова Србије који су неразвијени и заборављени од државе.

Поводом предлога да управо он буде кандидат Патриотског блока за премијера, Драган Добрашиновић наглашава да је у питању велико признање за њега и Усправну Србију, као и да Патриотски блок у свом саставу има озбиљне и компетентне људе који могу на изванредан начин обављати премијерске и министарске дужности, попут професорке Тамаре Миленковић Керковић и професора Ђорђа Чантрака.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email