Патриотски блок: КРИМИНАЛНО – СНС прво уништио, па жели да приватизује ЕПС!

Најаве о трансформацији ЕПС-а из јавног предузећа у својини државе и грађана Србије у акционарско друштво, које стижу из извора блиских Влади у техничком мандату, почетак су приватизације стратешки најважније привредне гране у земљи и потпуног губитка енергетског суверенитета, последњег који нам је након свих продаја, предаја и издаја од стране власти преостао.

Овај прљави подухват, за који је несумњиво да га, колико год то демантовао Александар Вучић, предводе његови најближи сарадници, почетак је преваре века која води ка економском развлашћивању државе и њеном потпуном довођењу у колонијални статус. Након што су наше власти у руке странаца, а о нашем трошку, предале комплетну економију и све природне ресурсе, укључујући и воде, на ред је дошла и електропривреда. Модел који власт примењује је потпуно исти – уништи па продај и прикажи себе као спасиоца привреде и нације.

Најављени будући „стратешки партнер“, односно нови власник ЕПС-а је амерички „UGT Renewables LLC“, компанија с којом ова власт има кратку и компромитујућу историју сарадње. Реч је о америчкој фирми с којом је почетком августа 2021. године Зорана Михајловић, испред Министарства рударства и енергетике, потписала монополистички Споразум о сарадњи на изградњи соларних панела на површини од 2000 хектара, којим су из овог екстремно уносног посла искључени сви други потенцијални инвеститори.

Патриотски блок упозорава грађане да приватизацијом, односно продајом ЕПС-а и комплетног електроенергетског система у руке страних власника од стране неодговорне, корумпиране и клептоманске власти, Србија улази у последњу фазу колонизације.

Због тога позивамо комплетну патриотску јавност и све којима је стало до Србије да се организовано супротставе уништавању земље и не дозволе потпуни слом и предају српске економије и српске државе у руке странаца. Патриотски блок је спреман да буде предводник отпора економској и политичкој окупацији Србије која овим чином добија свој завршни облик. 

Српски покрет Двери
Усправна Србија
Нова снага Србије
Равногорски покрет
Не дамо ђедовину

Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »