Вучић да поднесе извештај о преговорима и одступи са функције

Усправна Србија позива Алексадндра Вучића да хитно обавести Народну скупштину и грађане Србије о садржају преговора који се тренутно воде, као и са свим детаљима немачко – француског предлога који се односи на Косово и Метохију.

Председник Србије је дужан да упозна јавност и са свим претњама и последицама које нам се наводно стављају у изглед у случају одбијања наводног ултиматума који су наводно изнели представници САД, Немачке, Велике Британије, Француске и Италије.

Подсећамо председника да на ову дужност није изабран да би трговао српском државом, њеном историјом и њеном будућношћу и брукао српски народ, већ да би у складу са Уставом и заклетвом коју је положио чувао и штитио српске националне интересе и Косово и Метохију у саставу Србије.

Уколико то није у стању, а на основу свега познатог је очигледно да није, позивамо га да одступи са политичке функције коју обавља и након избора које је неопходно организовати на свим нивоима препусти вођење државе онима који неупоредиво боље од њега разумеју како се њоме на одговоран начин управља и како се она и пред пријатељима и пред непријатељима представља и брани.

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email