Вучић да поднесе извештај о преговорима и одступи са функције

Усправна Србија позива Алексадндра Вучића да хитно обавести Народну скупштину и грађане Србије о садржају преговора који се тренутно воде, као и са свим детаљима немачко – француског предлога који се односи на Косово и Метохију.

Председник Србије је дужан да упозна јавност и са свим претњама и последицама које нам се наводно стављају у изглед у случају одбијања наводног ултиматума који су наводно изнели представници САД, Немачке, Велике Британије, Француске и Италије.

Подсећамо председника да на ову дужност није изабран да би трговао српском државом, њеном историјом и њеном будућношћу и брукао српски народ, већ да би у складу са Уставом и заклетвом коју је положио чувао и штитио српске националне интересе и Косово и Метохију у саставу Србије.

Уколико то није у стању, а на основу свега познатог је очигледно да није, позивамо га да одступи са политичке функције коју обавља и након избора које је неопходно организовати на свим нивоима препусти вођење државе онима који неупоредиво боље од њега разумеју како се њоме на одговоран начин управља и како се она и пред пријатељима и пред непријатељима представља и брани.

Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »