Фото: karleusastar/Instagram

Хитно ухапсити и процесуирати Горана Весића

Након што су грађани Србије на изборима рекли своје о мафијашком СНС предузећу и поред свих притисака, уцена и претњи дали му за трећину мање гласова него на претходним изборима, време је да се и тужилаштво најзад огласи.

Усправна Србија позива надлежног тужиоца да без одлагања започне са процесуирањем Горана Весића, заменика градоначелника Београда, због безочне пљачке грађана главног града приликом набавке опреме за Комуналну милицију.

Само један пљачкашки поход будућег штићеника Централног затвора коштао је грађане Београда милион евра. Колико год ово била само кап у мору СНС-овских и лично Весићевих корупционашких и криминалних активности, хитна реакција надлежних правосудних институција је неопходна.

Дрскост и безочност која је демонстрирана приликом ове разбојничке активности препоручују Горана Весића за првог високог функционера ове власити који ће бити ухапшен, процесуиран и осуђен. 

Усправна Србија позива тужилаштво да хитно реагује и изражава спремност да им предочи све доказе који потврђују одговорност Горана Весића у овој корупционашкој афери.

Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »