Усправна Србија тражи покретање поступка за разрешење Вучића

Одлука Александра Вучића о признавању личних карата издатих од стране сецесионистичких “власти” у Приштини потпуни је фијаско српске политике на Косову и Метохији и један од последњих корака ка формалном признању нарко – терористичке енклаве као независне државе.

Цинично образложење да ће признавање личних карата издатих од стране лажне државе бити праћено “дисклејмером” на којем ће наводно писати да та одлука не значи признање независности “Косова” увредљиво је и понижавајуће по све патриотски опредељене грађане Србије.

Хоће ли, користећи се тим генијалним моделом, Александар Вучић сутра и формално признати “Косово”, уз истицање “дисклејмера” на свим граничним прелазима да га нисмо признали? Хоћемо му ли и тада поверовати да ради у интересу Србије и српског народа на Косову и Метохији?

Усправна Србија упозорава да је Александар Вучић признањем косовских докумената прекорачио границу издаје, да је ова одлука нелегална, нелегитимна и противуставна и да ће бити укинута одмах након промене власти у Србији. 

То што су Србија и српски народ таоци антисрпске и издајничке политике Александра Вучића, не значи да се они са његовом политиком којом је пређен Рубикон саглашавају и да је подржавају. 

Због тога позивамо све српске патриоте да ускрате сваку врсту подршке Вучићу, који је овом одлуком сам себе делегитимисао, патриотске парламентарне странке да због кршења Устава Србије покрену поступак његовог разрешења, а правосуђе да се припреми за његово процесуирање и кажњавање у складу са законом.

Усправна Србија

Подели

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on skype
Share on print
Share on email

Кристофер

Донедавно сам мислио да Кристофера треба протерати. Био сам глуп, признајем. Сада, када сам паметнији,

Опширније »